Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g11g19kcal1g0.9g1.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g12g7.4kcal0.2g1.6g0g0.1g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%5.5g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g65kcal2.6g5.6g3.6g0.2g
Valittu annoskoko31g32kcal1.3g2.8g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g16kcal0.7g1.4g0.9g0.1g
Arvot/100g100g104kcal4.2g9g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583