Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.1g12kcal1g0g0.8g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)2.2g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl5.1g28kcal1.3g0.6g2.2g0.8g
Vehnälese 0.7g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.7g4.5kcal0.2g0g0.4g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1.8g1.1kcal0.2g0.1g0g1.3g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.7g0.1kcal0g0g0g0.6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g11g40kcal3.1g0.2g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g180kcal12g2.8g13.2g6.2g
Valittu annoskoko31g90kcal6g1.4g6.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna16g45kcal3g0.7g3.3g1.6g
Arvot/100g100g291kcal19.4g4.5g21.3g10g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181320