Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)5.5g34kcal0g0g3.8g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maissitärkkelys 1.2g4.4kcal0g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.9g0.1g0.3g
Soijamaito (alpro soja)2.2g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Mansikkahillo 2.5g5.7kcal0g1.4g0g0g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.9g5.5kcal0g0g0.6g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g3.9g16kcal0g3.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g234kcal2.2g34.8g9g0.6g
Valittu annoskoko31g117kcal1.1g17.4g4.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g59kcal0.6g8.7g2.3g0.2g
Arvot/100g100g377kcal3.5g55.9g14.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237423