Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Hiiva 1.2g0.9kcal0.2g0g0g0.1g
Rypsiöljy 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.8g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)10g30kcal1.3g5.5g0.3g1.2g
Auringonkukansiemen 3.9g23kcal0.9g0.5g1.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g169kcal6g18.8g7.6g3.8g
Valittu annoskoko31g85kcal3g9.4g3.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna16g42kcal1.5g4.7g1.9g1g
Arvot/100g100g272kcal9.6g30.2g12.2g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337418