Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 5.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rucola tuore (Italia), annos 15g2.7g0.6kcal0.1g0g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g8.2g16kcal1.6g0g1.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)14g8.2kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g67kcal3.8g1.4g4.8g0.4g
Valittu annoskoko31g34kcal1.9g0.7g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal1g0.4g1.2g0.1g
Arvot/100g100g109kcal6.1g2.3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967