Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen18g6kcal0.6g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.3g25kcal0.7g5.1g0.1g0.3g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g106kcal3.4g13.8g4g0.6g
Valittu annoskoko31g53kcal1.7g6.9g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g27kcal0.9g3.5g1g0.2g
Arvot/100g100g170kcal5.5g22.2g6.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071