Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Soijapapu, keitetty, suolaton 14g25kcal2.3g1g1.1g1g
Linssi, punainen, Go Green4.7g15kcal1.1g2.3g0g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g94kcal7g7.8g3g3.4g
Valittu annoskoko31g47kcal3.5g3.9g1.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna16g24kcal1.8g2g0.8g0.9g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.5g4.8g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135074