Rinkutinkun kaalilaatikko

Jauheliha paistetaan suikaloidun kaalen kanssa ja nämä kaadetaan pataan.

Ohrasuurimot, vesi, mausteet ja silputtu porkkana perään ja kiehutetaan liedellä n. 20 min. Sitten pata uuniin 175 astetta, n. tunti.

Chili mausteena olen käyttänyt Santa Marian Chili Explosion maustetta ja se tuo mielestäni mukavasti 'soundia' ruokaan mustapippurin sijaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali12g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.5g11kcal1.2g0g0.7g0g
Ohrasuurimo 1.6g5.2kcal0.1g1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g40kcal2.8g3.2g1.4g0.8g
Valittu annoskoko31g20kcal1.4g1.6g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g10kcal0.7g0.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g64kcal4.5g5.2g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232126