Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 13g16kcal2.6g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g13g4.5kcal0.2g0.8g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g3.1g3kcal0.2g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g54kcal6g3g1.6g0.4g
Valittu annoskoko31g27kcal3g1.5g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal1.5g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g87kcal9.6g4.8g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040