Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado9g4.2kcal0.1g1g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 8.6g2.9kcal0.2g0.4g0g0.2g
Parsa 7.2g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Hunaja 0.6g1.9kcal0g0.5g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea3.5g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g35kcal0.8g4g1.6g0.6g
Valittu annoskoko31g18kcal0.4g2g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g9kcal0.2g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g57kcal1.3g6.4g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739