Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g18g63kcal2.3g12.1g0.5g1.8g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.4g4.8kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Juusto, mozzarella 3.5g9kcal0.7g0g0.7g0g
Oliiviöljy 0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g175kcal6.8g27.2g4g4g
Valittu annoskoko31g88kcal3.4g13.6g2g2g
Annoskoko puolitettuna16g44kcal1.7g6.8g1g1g
Arvot/100g100g280kcal10.9g43.5g6.4g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258977