Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Tonnikala vedessä 3.5g3.7kcal0.8g0g0.1g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)3.5g12kcal0.9g0g0.8g0g
Tomaatti, tuore3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g88kcal8.2g0.6g5.8g0g
Valittu annoskoko31g44kcal4.1g0.3g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna16g22kcal2.1g0.2g1.5g0g
Arvot/100g100g141kcal13.1g1g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388