Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g9g16kcal1g0.3g1.2g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g16g5.5kcal0.4g0.7g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)6.3g10kcal0.2g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g64kcal3.2g2.6g4.4g0g
Valittu annoskoko31g32kcal1.6g1.3g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna16g16kcal0.8g0.7g1.1g0g
Arvot/100g100g102kcal5.1g4.2g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100206