Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 7.8g | 28kcal | 1g | 5.2g | 0.3g | 0.5g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 9g | 11kcal | 2g | 0g | 0.4g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 3.1g | 3.4kcal | 0.6g | 0.1g | 0.1g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 3.1g | 0.3kcal | 0g | 0g | 0g | 0g | |
Sipuli (kuorittu) | 1.6g | 0.4kcal | 0g | 0.1g | 0g | 0g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 3.1g | 0.6kcal | 0g | 0.1g | 0g | 0g | |
Kurkku, tuore | 3.1g | 0.3kcal | 0g | 0.1g | 0g | 0g | |
Annoskoko tuplana | 62g | 89kcal | 7.2g | 11.2g | 1.6g | 1g | |
Valittu annoskoko | 31g | 45kcal | 3.6g | 5.6g | 0.8g | 0.5g | |
Annoskoko puolitettuna | 16g | 22kcal | 1.8g | 2.8g | 0.4g | 0.3g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.5g | 17.9g | 2.6g | 1.6g |