Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali7.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)3.8g8.7kcal0.4g0g0.7g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 4.7g7.6kcal1.3g0g0.3g0g
Lihapullat saarioinen1.6g3.8kcal0.2g0.1g0.2g0g
Hapankaali 7.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Pekoni, paistettu 1.6g8kcal0.3g0g0.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g66kcal4.8g1.8g4g1g
Valittu annoskoko31g33kcal2.4g0.9g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal1.2g0.5g1g0.3g
Arvot/100g100g106kcal7.7g2.9g6.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351