Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)8.2g14kcal1.1g0.1g1.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g7.8g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g1.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g2g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g44kcal2.8g2.8g2.6g0.2g
Valittu annoskoko31g22kcal1.4g1.4g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g11kcal0.7g0.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g70kcal4.5g4.5g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150326