Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g13g31kcal1.3g1g2.3g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl3.1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)8.5g14kcal0.2g0.2g1.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr3.1g8.8kcal0.3g0.3g0.8g0.1g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g110kcal3.6g3.6g8.8g0.2g
Valittu annoskoko31g55kcal1.8g1.8g4.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g27kcal0.9g0.9g2.2g0.1g
Arvot/100g100g176kcal5.8g5.8g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154523