Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 8.3g6.5kcal0.1g1.3g0g0.1g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g4.2g4.8kcal0g0.2g0.4g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lohifilee 10g20kcal1.9g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g68kcal4.2g3.8g3.6g0.6g
Valittu annoskoko31g34kcal2.1g1.9g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal1.1g1g0.9g0.2g
Arvot/100g100g108kcal6.7g6.1g5.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185908