Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 1.2g3.3kcal0.2g0.3g0.1g0.5g
Vehnälese 0.9g2.1kcal0.1g0.1g0g0.4g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen1.2g3.3kcal0.4g0g0.2g0.4g
Puolukkasurvos sokeroimaton 12g4.6kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g27kcal1.6g2.4g0.8g3.2g
Valittu annoskoko31g13kcal0.8g1.2g0.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna16g7kcal0.4g0.6g0.2g0.8g
Arvot/100g100g43kcal2.6g3.8g1.3g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271621