Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g6.3g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Vehnänalkiopasta plus (torino)4.7g17kcal0.8g3.1g0.1g0.2g
Maissi (makea), Rainbow4.7g3.8kcal0.1g0.6g0g0.2g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen4.1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss4.7g2.5kcal0.3g0.2g0g0.1g
Kurkku, tuore3.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)2.2g2.4kcal0.5g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g1.6g2.8kcal0g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g68kcal3.4g11g0.6g1.2g
Valittu annoskoko31g34kcal1.7g5.5g0.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal0.9g2.8g0.2g0.3g
Arvot/100g100g109kcal5.4g17.5g1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=28376