Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g19g5.8kcal0.2g1.4g0g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)8.3g19kcal1.6g0g1.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2.1g5.4kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g62kcal4.8g3g3.4g0g
Valittu annoskoko31g31kcal2.4g1.5g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna16g15kcal1.2g0.8g0.9g0g
Arvot/100g100g98kcal7.7g4.8g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353