Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 16g32kcal2.5g0g2.5g0g
Kaali, valkokaali16g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g71kcal5.4g1g5g0.6g
Valittu annoskoko31g36kcal2.7g0.5g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g18kcal1.4g0.3g1.3g0.2g
Arvot/100g100g114kcal8.7g1.6g8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318914