Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)6.3g21kcal0.4g4.9g0g0g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g7.8g5.5kcal0.3g0.9g0g0g
Kantarelli eli keltavahvero4.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g98kcal6.4g11.8g2.6g0.2g
Valittu annoskoko31g49kcal3.2g5.9g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g25kcal1.6g3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g157kcal10.2g18.8g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382136