Nyhtöpossu

Laita kassler-palat uunivuokaan ja paista 150 asteessa ensin ilman kantta n. ½h.
Laita kansi ja jatka paistamista 4,5-5h.

Valele loppuvaiheessa lihaa paistinliemellä.

Anna paistien levätä hetki ennenkuin riivit ne kahdella haarukalla suiruiksi.

Syötävää lihaa jää n. 1kg tästä satsista.

Ota liemi talteen ja tee siitä kastike:
1dl lientä + 2dl kuohukermaa keitetään kasaan sopivan paksuiseksi.

Lisää heti alussa reilusti mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g31g64kcal5.6g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g128kcal11.2g0g9.4g0g
Valittu annoskoko31g64kcal5.6g0g4.7g0g
Annoskoko puolitettuna16g32kcal2.8g0g2.4g0g
Arvot/100g100g205kcal17.9g0g15g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=453273