Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 13g3.1kcal0.2g0.3g0g0.3g
Purjosipuli 1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.3g9kcal0.6g0g0.7g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g26kcal1.6g0.6g1.4g0.6g
Valittu annoskoko31g13kcal0.8g0.3g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g7kcal0.4g0.2g0.4g0.2g
Arvot/100g100g41kcal2.6g1g2.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87901