Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.3g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)0.9g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Valio2.8g7.6kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g134kcal10.2g0g10.4g0g
Valittu annoskoko31g67kcal5.1g0g5.2g0g
Annoskoko puolitettuna16g33kcal2.6g0g2.6g0g
Arvot/100g100g215kcal16.4g0g16.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94923