Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g14g28kcal2g0.3g2.1g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g12g7kcal0.1g0.5g0.5g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g79kcal4.2g1.6g6.2g0.2g
Valittu annoskoko31g40kcal2.1g0.8g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g20kcal1.1g0.4g1.6g0.1g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.6g9.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565