Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 12g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%4.7g4.2kcal0.2g0.4g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g25kcal0.6g2.2g1.2g0.6g
Valittu annoskoko31g12kcal0.3g1.1g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g6kcal0.2g0.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g40kcal1g3.5g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157204