Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 14g4.9kcal0.6g0.3g0g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 4.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7g23kcal0.1g0.2g2.5g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)0.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2.3g7kcal0.5g0g0.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g106kcal4.8g1.4g8.6g0.8g
Valittu annoskoko31g53kcal2.4g0.7g4.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g26kcal1.2g0.4g2.2g0.2g
Arvot/100g100g169kcal7.7g2.2g13.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132366