Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.8g15kcal1.7g0g0.9g0g
CousCous, keitetty 100g3.5g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%3.5g2.1kcal0.1g0.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.8g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g67kcal5.2g4.2g3.2g0.6g
Valittu annoskoko31g33kcal2.6g2.1g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal1.3g1.1g0.8g0.2g
Arvot/100g100g106kcal8.3g6.7g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338