Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 8.8g29kcal0.9g5.8g0.1g0.3g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g6.5g17kcal1.2g0g1.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)13g4.6kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g3.1g9kcal0.8g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g119kcal6g13.6g4.2g1g
Valittu annoskoko31g60kcal3g6.8g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g30kcal1.5g3.4g1.1g0.3g
Arvot/100g100g190kcal9.6g21.7g6.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403944