Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g13g17kcal2.6g0g0.6g0g
Sipulikuutiot Apetit4.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Maizena maissitärkkelys1.4g4.9kcal0g1.2g0g0g
Voi 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)3.1g2.6kcal0.3g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g55kcal6g3.4g1.8g0g
Valittu annoskoko31g28kcal3g1.7g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal1.5g0.9g0.5g0g
Arvot/100g100g88kcal9.6g5.4g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117110