Sieni-parsakaalivuoka

1. Puhdista parsakaalit ja halkaise tai paloittele ne. Keitä parsakaali melkein kypsäksi vähässä, suolalla maustetussa vedessä.

2. Puhdista ja paloittele sienet.

Kuori ja hienonna sipuli.

3. Kuumenna sieniä voissa kattilassa tai paistinpannussa, kunnes ne menevät jonkin verran kasaan.

Lisää sipulisilppu ja kerma.

Hauduta vielä hetki.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja valkopippurilla.

4. Aseta parsakaalit voideltuun vuokaan ja levitä päälle sieni-sipuliseos ja viipalaitu mozzarella.

5. Kuorruta 250-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Anemoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Kanttarelli, tuore, annos 100g6.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Voi 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Mozzarella light1.9g3kcal0.4g0g0.2g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g6.3g4.4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g36kcal2.6g1.4g1.8g1g
Valittu annoskoko31g18kcal1.3g0.7g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g9kcal0.7g0.4g0.5g0.3g
Arvot/100g100g57kcal4.1g2.2g2.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137147