A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g11g25kcal2.1g0g1.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g4.6g13kcal0.9g0g1g0g
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g81kcal6.2g1g5.8g0.2g
Valittu annoskoko31g40kcal3.1g0.5g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g20kcal1.6g0.3g1.5g0.1g
Arvot/100g100g129kcal9.9g1.6g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278306