Bolognesekastike

Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta tässä vaiheessa jauhelihamausteella.

Lisää tomaattimurska ja haluamasi mausteet (valkosipuli, pippuri, timjami, basilika jne...) ja anna hautua n. 30 min.

Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen10g14kcal1.9g0g0.7g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g20g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g45kcal4.2g2.8g2g0g
Valittu annoskoko32g23kcal2.1g1.4g1g0g
Annoskoko puolitettuna16g11kcal1.1g0.7g0.5g0g
Arvot/100g100g72kcal6.7g4.4g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115413