Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g16g17kcal3.6g0g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)10g8.3kcal0.1g0.3g0.7g0g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g1.8g7.7kcal0.1g0.1g0.8g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g69kcal7.6g1.2g3.6g0.2g
Valittu annoskoko32g35kcal3.8g0.6g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal1.9g0.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.1g1.9g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868