Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)13g14kcal2.9g0g0.3g0g
Paprika keskiarvo 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Herne 2.7g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Pesto, punainen Eldorado3.1g15kcal0.2g0.4g1.5g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g7.8g26kcal0.9g5.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g122kcal8.2g12.4g4.4g1.4g
Valittu annoskoko31g61kcal4.1g6.2g2.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna16g31kcal2.1g3.1g1.1g0.4g
Arvot/100g100g194kcal13.1g19.7g7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275615