Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 7.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 4.4g6kcal0.1g1.1g0.1g0.2g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g2.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika, punainen6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kurkku 6.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 2.5g9kcal0.6g0g0.8g0g
Auringonkukkaöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g54kcal2g3.4g3.4g0.8g
Valittu annoskoko31g27kcal1g1.7g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal0.5g0.9g0.9g0.2g
Arvot/100g100g86kcal3.2g5.4g5.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381