Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 10g2.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 10g13kcal2g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g8.8g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g2.9g11kcal0.9g0g0.9g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g63kcal6.2g1.6g3.2g0.6g
Valittu annoskoko32g31kcal3.1g0.8g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g16kcal1.6g0.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g99kcal9.8g2.5g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313374