Karpalokiisseli

Laita vettä 2 litraa kiehumaan kattilaan, -mielellään painekeitin.

Lisää jäiset karpalot ritiläastiaan.

Keitä painekeittimellä 10 min, muulla kattilalla 20 min. Painele kaikki mehu marjoista.

Lisää sekoittaen sokeri.

Liuota perunajauhot tilkkaan vettä.

Kaada ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kiehauta kiisseli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Jujaka

Jujaka sanoi...

Hyvä kiisseli aamupuuron kanssa.

tiistai 27.01.2009 klo 09:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Karpalo 5.5g1.8kcal0g0.2g0g0.2g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g37kcal0g8.4g0g0.4g
Valittu annoskoko32g18kcal0g4.2g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g9kcal0g2.1g0g0.1g
Arvot/100g100g58kcal0g13.3g0g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100771