Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt23g11kcal0.7g1.1g0.4g0g
Mannasuurimo tumma 2.3g7.2kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.5g5.4kcal0.2g1.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g68kcal2.8g9.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko32g34kcal1.4g4.9g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g17kcal0.7g2.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g108kcal4.4g15.6g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888