Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)16g12kcal0.3g2.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Janssonfile (Abba), annos 100g2.5g3.5kcal0.3g0.4g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.5g8.5kcal0.1g0.1g0.9g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g8.3g4.5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g58kcal2g7.4g2.6g0g
Valittu annoskoko32g29kcal1g3.7g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna16g15kcal0.5g1.9g0.7g0g
Arvot/100g100g92kcal3.2g11.7g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113411