Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4.8g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0.3g
Sokeri 1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g3.3g15kcal0g0g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Mustikka metsä- 6.6g2.9kcal0g0.4g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 7.3g4.7kcal0.2g0.4g0.3g0g
Sokeri 1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g123kcal2.6g15.8g5.2g1.4g
Valittu annoskoko32g61kcal1.3g7.9g2.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna16g31kcal0.7g4g1.3g0.4g
Arvot/100g100g194kcal4.1g25g8.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520