-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g11g2.7kcal0.1g0.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow4.1g1kcal0g0.2g0g0g
Paprika punainen 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g48kcal4.4g1.8g2.4g0.2g
Valittu annoskoko31g24kcal2.2g0.9g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g12kcal1.1g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g77kcal7g2.9g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479