Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g4.9g22kcal0.4g3.4g0.8g0.2g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g5.5g20kcal0.3g0.2g2g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g5.5g15kcal0.4g0.7g1.1g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g8.2g9kcal0g1.2g0.4g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 1.6g4.9kcal0g0.3g0.2g0g
Kahvilikööri1.6g4.7kcal0g0.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.2g0.8kcal0.2g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.2g8.8kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g192kcal2.6g17.4g11.2g0.4g
Valittu annoskoko31g96kcal1.3g8.7g5.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g48kcal0.7g4.4g2.8g0.1g
Arvot/100g100g306kcal4.2g27.8g17.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743