Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Margariini, 60%, Rainbow1.2g6.4kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g2.3g7.7kcal0.3g1.5g0.1g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 14g5.4kcal0g1.1g0g0.2g
Fariinisokeri0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g107kcal2g17.8g2.8g1g
Valittu annoskoko32g53kcal1g8.9g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g27kcal0.5g4.5g0.7g0.3g
Arvot/100g100g169kcal3.2g28.2g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173006