Lohipuikot

1 rasia lohisuikaleita
1 sipuli
1 prk kevyt ruokakermaa
1 dl korppujauhoja

Silppua kaikki pieneksi mureketaikinaksi, anna turvota hetki.

Muotoile taikinasta pötkyläitä, leivitä vehnä-ruisjauhoseoksessa, paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Satsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisuikaleet naturel (Apetit), annos 300g17g31kcal2.5g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)5.5g3.3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Korppujauho 2.7g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 0.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g102kcal6.4g6.8g5.6g0.6g
Valittu annoskoko32g51kcal3.2g3.4g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g26kcal1.6g1.7g1.4g0.2g
Arvot/100g100g163kcal10.2g10.8g8.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178857