Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g5.7g23kcal0g5.7g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta5.5g20kcal0.7g3.9g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.8g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Omena, keskikokoinen 200g11g3.8kcal0g0.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g135kcal2.6g21.2g4g0.8g
Valittu annoskoko32g68kcal1.3g10.6g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g34kcal0.7g5.3g1g0.2g
Arvot/100g100g215kcal4.1g33.7g6.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210