Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)3g10kcal0.6g0.5g0.6g0g
Kookosrasva (Cocos)15g134kcal0g0g15g0g
Vispikerma, Milbona5g18kcal0.1g0.1g1.9g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g2g13kcal0.5g0.2g1.2g0g
Murot, Rice Crispies1g3.8kcal0.1g0.9g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly5g7.2kcal0.8g0.5g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g375kcal4.2g5.4g38g5.6g
Valittu annoskoko32g187kcal2.1g2.7g19g2.8g
Annoskoko puolitettuna16g94kcal1.1g1.4g9.5g1.4g
Arvot/100g100g595kcal6.7g8.6g60.3g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868