Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.7g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)4.2g15kcal0.6g3g0.1g0.2g
Kermaviili, maustamaton (Valio)1.4g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 11g25kcal2g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper5.7g16kcal1.5g0g1.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.7g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g122kcal8.6g6.4g7g0.4g
Valittu annoskoko32g61kcal4.3g3.2g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g30kcal2.2g1.6g1.8g0.1g
Arvot/100g100g192kcal13.6g10.1g11.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271567